در این مقاله با بررسی فرصت های شغلی و بازارکار رشته حقوق به این سوال جواب میدهیم که چگونه مشاور حقوقی شویم؟ و چگونه مشاور حقوقی خوب با درآمد بالا باشیم؟

با ما همراه باشید.

 

به روزرسانی در: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

مشاوره حقوقی چیست؟

احتمالا شما فارغ التحصیل حقوق یا علاقه مند به حقوق هستید پس حتما میدانید که قاعده یا اصلی حقوقی بر تمام کاری هایی که میکنیم و حتی نمیکنیم جاریست.
پس ما باید از حقوق و تکالیف خودمان و دیگران در قبال ما آگاه باشیم.

اهمیت این آگاهی زمانی واقعا خودش را نشان میدهد که بهای زیادی برای ندانستن پرداخت میکنیم. مثل زنی که بدون قصد بخشیدن مهریه سندی را امضا کرده در حالی که مضمون برگه بخشش مهریه بوده و نمیتواند عدم قصد را به دادگاه اثبات کند.

درنتیجه علم حقوق (در اینجا به معنای قوانین نظام حقوقی ایران) علمی است که همه ی افراد باید از آن کمک بگیرند. اما واقعیت این است که ما همیشه نمیتوانیم در هر کاری همه ی قوانین را بدانیم برای همین به افراد مطلعی نیاز داریم که قبل هر اقدامی با آنها مشورت کنیم تا مسیر درستی را انتخاب کنیم.

این افراد در رشته حقوق، مشاور حقوقی هستند. خیلی ساده یعنی افرادی که توانایی مشاوره و راهنمایی حقوقی افراد در موضوع مطرح شده را دارند و میتوانند او را از حقوق، تکالیف و پیامد های هر اقدام او مطلع کنند.

چگونه مشاور حقوقی شویم؟

شرایط مشاور حقوقی شدن:

۱) اطلاعات تئوری و خامی که در دانشگاه یاد گرفتید را تبدیل به مهارت حقوقی کنید تا بتوانید کاربردی از آنها در مشاوره دادن به افراد استفاده کنید.

۲) در ابتدای کار اطلاعات کاربردی حقوقی خود را در زمینه هایی که افراد بیشتری نیاز به مشاوره دارند گسترش دهید و بعد فعالیت خود را تخصصی و در یک یا دو زمینه پیش ببرید تا به شهرت حرفه ای برسید.

۳) برای اثبات داشتن مهارت حقوقی و اطلاعات کاربردی خود، مدرک داشته باشید.

۴) توانایی مذاکره و فروش را در خود بلا ببرید و به کاری که میکنید به چشم یک کسب و کار نگاه کنید تا حتی از سوالات پراکنده حقوقی فامیل و دوستانتان هم درآمد کسب کنید.

شما برای دست یابی به چهارمورد بالا میتوانید در کنار یک وکیل کارکشته مشغول به کار شوید. قطعا این کار مستلزم زمان زیاد و تلاشی بیشتر است تا بتوانید با جلب اعتمادش از او بخواهید که به شما اطلاعات کاربردی حقوقی خود را منتقل کند.

خواندن  آشنایی و آموزش اصول فنون در بازاریابی (فصل سوم )

راه مشاور حقوقی شدن تک مرحله ای و سریع نیست ولی میتواند ساده تر شود.
موسسه آموزش عالی آزاد امین با برگزاری دوره های حقوقی (مشاور حقوقی، وکیل سایبر، داوری حقوقی) میتواند در سرعت بخشیدن به پیشرفت شغلی شما موثر باشد.

این دوره ها به صورت حضوری در مشهد و به صورت مجازی در سراسر ایران برگزار میشود.
شما در دوره های موسسه امین مهارت حقوقی و اطلاعات کاربردی آموزش میبینید تا بتوانید مشاوره حقوقی بهتری به دیگران بدهید ضمنا دوره را با اخذ مدرک معتبر بین المللی مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری تمام میکنید.

 

مدرک صادر شده برای دانش پذیر موسسه آموزش عالی آزاد امین در سمت چپ و ترجمه رسمی قوه قضاییه را در راست میبینید.

گواهینامه دوره های مشاور حقوقی مدیریت فروش با مدرک بین المللی و ترجمه رسمی

برای اطلاعات بیشتر فرم را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

"*" indicates required fields

 

چگونه یک مشاور حقوقی خوب باشیم؟

هدف کسی که میپرسد چگونه مشاور حقوقی شویم؟ قطعا تنها مشاور حقوقی شدن نیست تا یکی به هزاران نفر فعال در این حوزه اضافه شود. شما در واقع میخواهید که از بقیه رقیب هایتان بهتر باشید تا هم حرفه ای تر کار کنید و هم درآمد بالاتری داشته باشید. اصلا اگر اینطور نباشید دیر یا زود از دور مسابقه کنار زده میشوید.
پاسخ سوال چگونه مشاور حقوقی شویم؟ (شرایط مشاور حقوقی شدن) در تبدیل شدن به یک مشاور حقوقی خوب و حرفه ای موثر است.

۱) تمام اطلاعاتی که شما دارید و به وسیله آنها راه و چاه را به مخاطب نشان میدهید باید مطابق با واقعیتی باشد که در دادگاه ها جریان دارد. یعنی فرد بتواند بعد از جلسه مشاوره حقوقی با شما توصیه هایتان را اجرا کند و به چیزی که میخواهد برسد. و حرف هایی نباشد که خود مرحوم کاتوزیان هم از اثبات و اجرای آنها در دادگاه ناتوان باشد.

۲) اطلاعات شما باید مرتب به روز رسانی بشوند تا مشاوره اشتباه نباشد و فرد را از مسیر درست دور نکند.

۳) برای جلب اعتماد و اطمینان طرف مقابل حتما از ابزار های مختلفی برای اثبات تعهد کاری و دانش تخصصی و به روز خود استفاده کنید تا علاوه بر قانع شدن مخاطب، شما را به دوستانش هم معرفی کند.

۴) نیاز جامعه را بشناسید و مطابق با آن اطلاعات خود را بالا ببرید تا درآمدتان روز به روز بیشتر شود. مشاوره حقوقی لازم جامعه امروز علاوه بر مواردی مثل تنظیم قرارداد، بیمه، مالیات و … در قواعد حقوقی فضای مجازی نیز هست.

خواندن  قانون تملک ساختمان چیست؟

شما باید از قواعد حقوقی فضای مجازی نیز آگاه باشید تا بتوانید حوزه کاری خود را گسترده کنید و در آینده براساس تجربه عملی خود انتخاب کنید که به صورت تخصصی در کدام شاخه فعالیت کنید.

۵) در کار مشاور حقوقی چالش های زیادی وجود دارد مثل اینکه اکثرا توقع درند که شما بدون هیچ چشم داشتی آنها را راهنمایی کنید یا حاضر نیستند که حق الزحمه مناسبی به کاری که برایشان انجام دادید بدهند، این چالش هارا با آموزش دیدن نحوه راه اندازی کسب و کار حقوقی و مذاکره و فروش میتوانید برطرف کنید.

 

اگر میخواهید مشاور حقوقی خوبی باشید موسسه امین همراه شماست. مدرسه کسب و کار امین هدفش ارائه اطلاعات کاربردی حقوقی و آموزش نحوه ایجاد درآمد از این اطلاعات است.

شما در موسسه امین با گذراندن سه دوره مشاور حقوقی، وکیل سایبر و داوری حقوقی تمام اطلاعات حقوقی کاربردی برای شروع کارتان را می آموزید.

دوره مشاور حقوقی به شما مهارت تنظیم قرارداد و لایحه نویسی میدهد و در زمینه های بیمه، امور مالیاتی ، کمیسیون ماده صد، حقوق ثبت نیز اطلاعات کاربردی برای مشاوره دادن بدست خواهید آورد.
از اهمیت توانایی مذاکره و فروش و کسب و کار حقوقی برای موفقیت گفتیم؛ خوب است بدانید که در دوره مشاور حقوقی شما نحوه راه اندازی کسب و کار حقوقی را می آوزید. این سرفصل به افرد تازه کار کمک میکند شروع حرفه ای تری به بازار کار داشته باشند و سریع تر رشد کنند و به افرادی که تجربه کار دارند کمک میکند که چالش ها را شناسایی و آن را برطرف کنند تا بیشتر از قبل موفق شوند.

دوره وکیل سایبر اطلاعات حقوقی شمارا درباره ی قوانین حاکم بر فضای مجازی بیشتر میکند تا بتوانید به سوالات و مشکلات حقوقی افراد در این باره به خوبی پاسخ بدهید. برای کسی که میخواهد تمایزی با دیگران در مشاوره حقوقی دادن داشته باشد این دوره حرف ندارد چرا که اطلاعات جالب و جذابی به شما میدهد و کمکتان میکند بتوانید در حوزه ای که کمتر کسی در آن فعال است فعال باشید و بدرخشید.

دوره داوری: تکمیل کننده مهارت های حقوقی شما داوری است. مشاور حقوقی که نداند چطور اختلاف بین طرفین را حل کند و صلح ایجاد کند در واقع نتوانسته که هدف قوانین و مقررات (که ایجاد صلح است) را برآورده کند. در دوره داوری میآموزید که چطور با حل اختلاف طرفین علاوه بر تکمیل کردن کار خود حق الزحمه ی جداگانه نیز دریافت کنید.

خواندن  کلاس های داوری حقوقی در مشهد

برای اطلاعات بیشتر فرم را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

"*" indicates required fields

مدرک مشاوره حقوقی

در جواب به سوال چگونه مشاور حقوقی شویم معمولا اولین پاسخی که به ذهن می رسد؛ گرفتن مدرک مشاور حقوقی است. در حالی که که در برای کار در رشته مشاوره حقوقی اول داشتن اطلاعات به روز و کاربردی است و بعد داشتن مدرک.

مدرک مشاور حقوقی صرفا برای اثبات توانایی شما کاربرد دارد که میتوانید از آن برای استخدام شدن یا مهاجرت استفاده کنید. آنچه از شما مشاور حقوقی میسازد اطلاعاتتان و توانایی شما در انتقال آن است.

اما شما با گذراندن دوره های حقوقی موسسه امین میتوانید مدرک مشاور حقوقی را از ما دریافت کنید.
این مدرک مورد تایید وزارت علوم بوده و مهر هولوگرامی و بارکد برای تشخیص اصالت مدرک دارد؛ به همین دلیل نیز قابل ترجمه رسمی دادگستری میباشد که میتوان از ترجمه آن برای مهاجرت نیز استفاده کرد.

مدرک صادر شده برای دانش پذیر موسسه آموزش عالی آزاد امین در سمت چپ و ترجمه رسمی قوه قضاییه را در راست میبینید.

گواهینامه دوره های مشاور حقوقی مدیریت فروش با مدرک بین المللی و ترجمه رسمی

برای اطلاعات بیشتر فرم آخر صفحه را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

 

فرصت های شغلی و بازار کار مشاور حقوقی:

برای اینکه فرصت های شغلی و بازار کار مشاوره حقوقی را بیشتر بشناسید میتوانید از سایت های مثل www.e-estekhdam.com استفاده کنید.

اگر میپرسید که

چگونه کارشناس حقوقی شویم

چگونه مشاور حقوقی بانک شویم

چگونه مشاور حقوقی خانواده شویم

باید بگوییم که به طور کلی برای استخدام شدن تحت عنوان مشاور حقوقی در یک شرکت یا بانک، داشتن تحصیلات مرتبط شرط است.
طبیعی است که شما باید برای گرفتن این پیشنهاد شغلی باید از اطلاعات و مهارت حقوقی بالایی بهره مند باشید

بنابراین برای قوی کردن رزومه کاری میتوانید در دوره های حقوقی موسسه امین شرکت کنید تا با آموزش کاربردی حقوق و دریافت مدرک معتبر شانس استخدامی خود را بالا ببرید.

برای آشنایی بیشتر با تاثیر این دوره ها بر درآمدتان و نقش موسسه آموزش عالی آزاد امین در آن ویدیوی زیر را ببینید:

 

 

برای اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

"*" indicates required fields

 

آشنایی تصویری با موسسه آموزش عالی آزاد امین

موسسه آموزش عالی آزاد امین

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *