جشنواره پایان سال
دوره مدیریت کسب و کار MBA - DBA
مدیریت را آموزش ببینید تا کارمند کسب و کار خود نباشید
این دوره شامل چه مدارکی است؟

MBA اولین سطح از مدیریت کسب و کار است. تجربیات تمام دنیا با آموزش های حرفه ای. در این مرحله سرفصلهایی از قبیل بازاریابی خدمات، برندینگ، مدیریت فروش حرفه ای، مدیریت استراتژیک، بازاریابی کاربردی، مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی، تحقیقات بازار، تفکر استراتژیک را آموزش خواهید دید.

DBA یک مرحله بالاتر از MBA قراردارد و به نوعی اگر میخواهید تبدیل به یک مدیر حرفه ای شوید، به DBA نیاز دارید. اصول و فنون مذاکره کسب و کار الکترونیک آینده پژوهی مدل های کاربردی منایع انسانی آیین تنظیم قراردادها طراحی و مدل سازی کسب و کار مدیریت بحران تفکر سیستمی از جمله سرفصل های DBA است.

هدایای جشنواره پایان سال موسسه امین
دوره تخصصی دیجیتال مارکتینگ برای مدیران

یک دوره تخصصی و مجازی دیجیتال مارکتینگ به ارزش 10 میلیون تومان با مدرک رسمی وزارت علوم. شما با این دوره تخصصی میتوانید به کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک به طور کامل آشنا شوید.

کوچینگ اختصاصی مدیریت

یک جلسه اختصاصی با اساتید بیزینس کوچ موسسه داشته باشید تا بتوانید به طور اختصاصی کسب و کار خود را عارضه یابی کنید. این جلسات در کلینیک کسب و کار امین برگزار میشود. ارزش هر یک از این جلسات اختصاصی 5 میلیون تومان میباشد که در این جشنواره آن را به صورت رایگان دریافت خواهید کرد

پکیج 3 جلدی کتاب آموزشی مدیریت

کتاب خوانی و دانش همیشه بخش مهمی از داستان افراد موفق است. یک دوره سه جلدی کتاب های مربوط به جهش در کسب و کار را به عنوان هدیه در این جشنواره دریافت خواهید کرد

رزرو ثبت نام در جشنواره

فقط تا سه شنبه 15 اسفند فرصت دارید.
رزرو شما به منزله ثبت نام نهایی شما نیست.
کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

مدیران سایر کسب و کارها چگونه به موفقیت‌های بیشتر رسیده‌اند؟

بسیاری از برندهای معروف مشهدی در این دوره ها شرکت کرده اند.

نمونه مدارک رسمی دوره های MBA - DBA - POST DBA

با کلیک بر روی تصاویر، عکس مدرک را به طور کامل و با کیفیت بالا مشاهده کنید.

برندهایی که برای موفقیت به امین اعتماد کرده اند
داستان موفقیت کسب‌ و کارهای واقعی

حتی بعد از 4512 سال !!!! : با یکبار ثبت نام، تا همیشه رایگان میتوانید از کلاس های دوره های بعدی MBA – DBA موسسه امین هم استفاده کنید.

اساتید مدیریت موسسه آموزش عالی آزاد امین
دکتری تخصصی مدیریت بازرگانی
کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار الکترونیک
دکتری تخصصی مدیریت استراتژیک
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی
دکتری تخصصی مدیریت دولتی
رزرو ثبت نام در جشنواره

فقط تا سه شنبه 15 اسفند فرصت دارید.
رزرو شما به منزله ثبت نام نهایی شما نیست.
کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

دوره جامع MBA - DBA موسسه امین

مزیت ما این است که دانشگاه نیستیم. و این دو فایده دارد.
1. اساتید با دانش و تجربه های عملی واقعی
2. مدرک وزارت علوم( دوره های MBA دانشگاه های معروف، مدرک وزارت علوم ندارند)
(توضیح بیشتر)

مهم نیست دانش و مهارت های مدیریتی را چه کسی و در چه سالی  ساخته است، مهم این است که چگونه کسب و کار شما با آن رشد میکند.

برای رشد و توسعه کسب و کارتان، چه مهارت هایی لازم دارید؟

حرکت سریع ماشین ها را تصور کنید. این به خاطر اجزایی است که در هماهنگی کامل با هم کار میکنند.

شما بعد از آموزش تیم سازی از نقاط قوت و ضعف منابع انسانی خود آگاه میشوید و میتوانید از هر کس در جای مناسب خود استفاده کنید تا سیستم شما با بالاترین سرعت و هماهنگی حرکت کند. تیم سازی پیش نیاز اصلی سیستم سازی است.

این سرفصل جذاب ترین موضوع برای مدیران کسب و کار است، تصور کنید شما در سفر تفریحی با خانواده خود هستید و کسب و کار شما بدون هیچ توقف و ایرادی در حال انجام است. این اتفاق جذاب با سیستم سازی رخ میدهد ، سیستم سازی به مدیران کمک میکند که کسب و کارشان بدون وابستگی به آنها در حرکت و موفق باشد.

همه ما میدانیم استراتژی و نقشه راه چیست ولی اینکه ایجاد این استراتژی ها به چه نحوی انجام میشود و یا استراتژی های کمپانی های بزرگ مثل اپل،  آمازون و علی بابا چیست و یا استراتژی های کسب و کارهای داخلی به چه شکل است را اطلاعی نداریم.

در این دوره به طور کامل با استراتژی و نقشه راه مناسب کسب و کارتان اشنا میشوید.

هیچ کسب و کاری بدون مذاکره خوب نمیتواند رشد کند. نفوذ کلام یک موهبت خدادادی نیست، یک مهارت قابل آموزش است. اگر نفوذ کلام ندارید به این خاطر است که اموزش ندیده اید. مذاکره موتور محرک نیست، چرخ های کسب و کار. اگر ماشین شما بهترین موتور را داشته باشد اما بدون چرخ، قطعا حرکتی اتفاق نخواهد افتاد.

فروش یک محصول حتی از تولید آن مهم تر است. ممکن است بند معمولی ساعت تولید کنید و ثروتمند اما ممکن است بهترین ساعت دنیا را تولید کنید و زیان ده.

یکی از ابزارهایی که برای تیم سازی، سیستم سازی و مذاکره لازم است، شخصیت شناسی است. در این دوره به طور کامل با مدل جامع disc  آشنا میشوید تا به وسیله ی آن بتوانید به خلقیات و شخصیت افرادی که با آنها در ارتباط هستید پی ببرید. شخصیت شناسی چوب جادویی شما در ارتباط با آدم هاست.