وارن بافت

توصیه‌های وارن بافت برای موفقیت مالی

وارن بافت یکی از مشهورترین سرمایه‌گذاران و اذهان تجاری جهان است. اما در کنار موفقیت‌های بی‌نظیر او در زمینه سرمایه‌گذاری، دیدگاه‌های جذاب و تفاسیر جالب توجهی از زندگی داردهمین رویکرد است که بافت را در میان برترین متخصصان امور مالی شخصی قرار می‌دهد. چشم‌اندازهای موفقیت از دیدگاه بافت در کنار سرمایه‌گذاری درست به مدیریت بهینه پول نیز وابسته است.به‌همین جهت برخی از مهم‌ترین نکاتی را که از او نقل شده است در زیر برای شما ذکر خواهیم کرد. این نکات به شما خواهند آموخت که چگونه امور مالی خود را مدیریت کنید، پولتان را هدر ندهید و سرمایه‌گذاری را ممکن سازید.

?هرگز پول خود را هدر ندهید.

مهم‌ترین توصیه‌ وارن بافت که در موارد مختلف به آن اشاره کرده، اصرار عجیب به هدر ندادن پول است.دومین توصیه او نیز این است که «توصیه نخست را از یاد نبرید!» این بیان به خوبی اهمیت مسأله را از دیدگاه او نشان می‌دهد. به گفته بافت، بهتر است کمتر کار کنید و کمتر درآمد داشته باشید، تا آنکه به سختی تلاش کنید، اما حاصل این تلاش‌ها را به سادگی هدر دهید.

?بیشترین نتیجه را از کمترین هزینه به دست آورید.

توصیه بعدی بافت این است که ارزان زندگی کنید

این زندگی ارزان البته به معنای کاستن از میزان تقاضاهای زندگی و سخت‌گیری نیست. او همه ما را دعوت می‌کند که برای هزینه‌کردن پول به خوبی فکر کنیم همیشه این امکان وجود دارد که نیازهای روزانه را از طریق درست و باکیفیت، در کنار صرف مقدار کمتری از پول برآورده سازیم. این کار می‌تواند از چانه‌زنی بر سر خرید اقلام مصرفی تا یافتن مراکز فروش ارزان‌تر و حتی محدود کردن خواسته‌های بیهوده و بی‌ثمر را در بر داشته باشد. از دید او، زندگی صرفه‌جویانه یکی از رموز اصلی موفقیت است. وقتی میلیاردری چون او این روش کم‌هزینه را توصیه می‌کند، مسیر پیش روی ما کاملاً روشن است!

وارن بافت

?عادات هزینه‌ای خود را اصلاح کنید.

از دید بافت «بزگترین خطای مالی این است که به خوبی عادات سالم مالی را نیاموزیم و برای کاربرد آن‌ها تلاش نکنیم.»

به عقیده وارن بافت ، توجه دائمی به روش‌های خرج شدن پول و ردیابی مسیرهای هزینه می‌تواند پس از مدتی به عادت مفیدی بدل شود و منابع مالی شما را حفظ کند. البته تغییر عادات سخت فرآیند دشواری است، اما با اندکی صبر و تحمل، تمام عادات ناپسند قابل تغییر هستند و موفقیت در گرو همین تغییر دشوار است. لیستی از هزینه های خود تهیه و عادت های خرج کرد خود را شناسایی و در مورد آنها تصمیم گیری کنید.

?وارن بافت:از بدهی پرهیز کنید.

بدهی‌های مالی منابع درآمدی شما را مثل موریانه می‌خورند.

منابعی که با کار سخت به دست آمده‌اند، در اثر قرض کردن پول و ایجاد بدهی، به سادگی صرف بازپرداخت مبالغ اضافی به عنوان سود می‌شود و شما ناچار هستید بخش قابل توجهی از روز را برای بازپس دادن بدهی خود کار کنید. به‌ همین جهت، پرهیز از بدهی گام بسیار مهمی در حفظ منابع و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت است.
اگر در حال حاضر با میزانی از بدهی مواجه هستید، دستکم سعی کنید بدهی تازه‌ای نداشته باشید و با اندکی تحمل سختی، در اولین فرصت بدهی‌های خود را پرداخت نمایید، با این کار، انرژی شما رها شده و پیشرفت در دسترس قرار خواهد گرفت.

?آموزش ببینید.

حوزه مالی نیز به مانند تمام امور دیگر نیازمند تخصص متناسب است.

از این‌رو باید به صورت مداوم بر میزان اطلاعات خود در این زمینه بیفزایید سعی کنید از دوره‌های مختلفی که این روزها به صورت رایگان در اینترنت وجود دارد، استفاده کنید. افزایش اطلاعات مالی زمینه‌های مختلفی از جمله مدیریت امور مالی شخصی، سرمایه‌گذاری و … را شامل می‌شود. اگر اندکی زمان را به این کار اختصاص دهید، تأثیر ناشی از این آموزش بر تمام عرصه‌های زندگی شما ظاهر خواهد شد.

?کمک کنید.

قرار گرفتن در مسیر موفقیت مالی به معنای افزایش مسئولیت شما است

هر چه پول بیشتری به دست آورید، سرمایه‌گذاری‌های شما سود مناسبی نصیب‌تان کند و پس‌اندازتان افزایش یابد، رسالت شما در کمک کردن به دیگر افراد نیز بیشتر می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند در جامعه‌ای نگران و فقیر به موفقیت کامل دست پیدا کند. از این رو، کمک کردن به دیگران را پیوسته مدنظر داشته باشید و دیگران را نیز در پیشرفت خود سهیم کنید. خداوند جهان را هم‌چون کوه آفریده است، پاسخ نیت و عمل خیر شما همواره چند برابر خواهد بود.

مشاهده مقالات بیشتر

شرکت در بهترین دوره MBA در شهر مشهد