بازاریابی ویدئویی

دلیل استفاده از بازاریابی ویدئویی در کسب و کار ها

بازاریابی ویدئویی این روزها به ابزار نیرومندی تبدیل شده است.آمار ها نشان می دهد، ۶۳ درصد کسب‌وکارها شروع به استفاده از بازاریابی ویدئویی کرده‌اند. از بین این تعداد، ۸۲ درصد فکر می‌کنند که بازاریابی ویدئویی بخش مهمی از راهبرد کسب‌وکار است. ویدئو به ‌سرعت درحال رشد است و خیلی زودتر از آنچه فکرش را می‌کنیم به جایگاه ویژهای دست خواهد یافت. به همین خاطر است که ۸۳ درصد از کسب‌وکارها باور دارند که بازاریابی ویدئویی بازگشت سرمایه خوبی برای آنها به‌ دنبال دارد. ما در این مقاله قصد داریم هشت مورد از مزایای بازاریابی ویدئویی را به شما معرفی کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

شکی نیست که بازاریابی ویدئویی یکی از جدیدترین ابزارهایی است که می‌توانید به لیست بازاریابی خود اضافه کنید. اما شاید به قابلیت های آن شک داشته باشید و با خود فکر کنید که آیا واقعا ارزشش را دارد که برای تبلیغات کسب‌وکار خود هزینه‌هایی را به ساخت ویدئو اختصاص دهم؟ آیا منابع کافی را برای مطالعه و استفاده از محتوای ویدئویی در بازاریابی دارم؟

پاسخ این پرسش‌ها ساده است: بله، ارزشش را دارد. نه‌تنها به این خاطر که همه از ابزار بازاریابی ویدئویی استفاده می‌کنند، بلکه به این خاطر که ویدئو یکی از سودآورترین و انعطاف‌پذیرترین ابزار بازاریابی است. بازاریابی ویدئویی می‌تواند:

۱. تبدیل‌ها و فروش‌ها را تقویت کند

در ابتدا، باید بدانید که ویدئو واقعا پول درمی‌آورد. افزودن یک ویدئو به صفحه‌ی فرود وب ‌سایت‌تان ، می‌تواند تبدیل‌ها را تا ۸۰ درصد افزایش دهد و جدا از گروه موضوعاتی که در آن قرار دارد، حتما نتیجه‌بخش خواهد بود.

ویدئو می‌تواند مستقیما به فروش ختم شود. تحقیقات نشان داده‌اند که ۷۴ درصد از کاربرانی که ویدئویی از توضیحات در مورد ارائه‌ی محصول را تماشا کرده اند، بعد از تمام‌شدن ویدئو محصول مورد نظر را خریده‌اند. پس بهتر است که از همین امروز، به فکر تولید ویدئو باشید.

اگر واقعا نگاهی به ویدئو و قابلیت‌هایش بیاندازید، خواهید دید که تأثیرگذاری آن، چندان هم تعجب‌آور نیست. بالاخره عقل ما انسان‌ها به چشم‌مان است و اکثر اطلاعاتی که به مغزمان ارسال می‌شوند، از راه حس بینایی است. پس اگر همین حالا هم توانسته‌اید مشتریان و مخاطبان خود را با تصاویر ثابت درگیر کنید،در نظر داشته باشید که اگر آن تصاویر جان بگیرند و حرکت کنند چه خواهد شد!

۲. ویدئو بازگشت سرمایه‌ی خوبی به همراه دارد

اگر دنبال انگیزه بیشتری برای روی‌آوردن به بازاریابی ویدئویی هستید، خوب است بدانید ۸۳ درصد کسب‌ وکار این گونه گفته‌اند که ویدئو بازگشت سرمایه‌ی خوبی دارد. علاوه‌ براین، ابزار ویرایش آنلاین ویدئو، پیوسته در‌حال ‌بهبود هستند و حتی می‌توانید با تلفن هوشمند خود فیلم تهیه کنید.

و اینکه لازم نیست ویدئوهای شما بی‌نقص و خوب باشند. محتوا مهم‌تر از فرم است.طبق تحقیقاتی که اخیرا انجام شده،کاربران از ویدئوهایی که در مورد محصول و یا خدماتی که توضیح خوبی نمی‌دهند ، راضی نیستند.در واقع آنها حرفی از کیفیت پایین یا طراحی ضعیف نزدند.

بازاریابی ویدئویی

۳. ویدئوها میتوانند حس اعتماد ایجاد کنند.

اعتماد مبنای تبدیل‌ها و فروش است. اما ایجاد اعتماد باید به‌خودی‌خود یک هدف باشد. کل مفهوم بازاریابی محتوایی مبتنی بر اعتماد و خلق روابط بلند‌مدت است. مدتی دست از فروش بردارید و فقط به مردم اطلاعات جالب و سودمند ارائه دهید و درادامه خواهید دید که آنها مشتری شما خواهند شد. به قول مارک شافر، مدیر عامل راه‌حل‌های بازاریابی شافر:‌

«دوره‌ی جدید نیازمند تمرکز بر برانگیختن احساسات است نه فقط محتوا؛ مبتنی بر اعتماد است نه ترافیک و مبتنی بر نخبگانی است که در بین مخاطبان‌تان حضور دارند و از محتوایتان حمایت و آن را پخش می‌کنند.»

ویدئو همه کار می‌کند. محتوای ویدئویی ما را با خود درگیر می‌کند و احساسات‌مان را برمی‌انگیزاند. و با اینکه ما در مورد حضور نخبگان در بین مخاطبان حرف می‌زنیم، باید اضافه کنیم که افراد فعال در یوتیوب، به بهترین گزینه برای تبلیغ برند شما در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده‌اند. بنابراین، اگر واقعا در رابطه با بازاریابی محتوایی جدی هستید باید بازاریابی ویدئویی را هم جدی بگیرید.

ویدئوهای تبلیغاتی می‌توانند حس اعتماد ما را هم جلب کنند. برخی از انواع مشتریان هنوز نسبت به خرید محصولات و خدمات از اینترنت تردید دارند. اما بازاریابی مؤثر ویدئویی محصولات شما را در قالب مکالمه به مخاطب عرضه می‌کند. با این‌ کار رویکرد فردی تقویت می‌شود و به همین خاطر است که اغلب مصرف‌کنندگان می‌گویند که از طریق ویدئو، به این محصول و خدمات اعتماد کرده اند و خرید کرده‌اند.

ادامه دارد…

مشاهده مقالات بیشتر