دوره های مدیریت MBA و DBA با گواهینامه معتبر از وزارت علوم

? ثبت نام در دوره های مدیریت MBAو DBA با گواهینامه معتبر از وزارت علوم

دوره های مدیریت اجرایی (MBA) و مدیریت عالی کسب وکار (DBA)، دوره‌های شناخته‌ شده‌ای در سطح جهان میباشد که فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای مدیریت کسب‌وکارها و رهبری سازمان‌ها دوره تحصیلات خود را در آن می‌گذرانند . هدف و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA،پرورش مدیران و مشاورانی است که با دانش و تخصص خود، دارای توانایی بهبود فرآیندها و سازمان های کسب‌وکار هستند، همچنین دوره MBA در گرایش مدیریت اجرایی آموزش داده می شود و دانشپذیران در کسب وکار های مختلف میتوانند تمام مهارت های مدیریتی و مهارتهای مربوط به بازار را بدست بیاورند.

?اعتبار مدارک دوره های مدیریت MBA و DBA با گواهینامه معتبر از وزارت علوم

دوره های مدیریت MBA و DBA با گواهینامه معتبر از وزارت علوم صادر می شود و مهر وزارت علوم بر روی این گواهینامه باعث میشود مدرکی بین المللی محسوب شود، مدرک MBA با گرایش بازاریابی یکی از پر درآمد ترین رشته های تحصیلی در دنیا است و فارق التحصیلان میتوانند در شرکت های مختلف مشغول به کار شوند می‌توان اینگونه گفت با ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA ،فارغ التحصیلان این دوره میتوانند بعنوان مدیر در بخش های مختلف شرکت های دولتی و خصوصی مشغول به کار شوند که مدیران بسیاری از ایران در کشور های دیگر مشغول مدیریت شرکت های بین المللی هستند و تنها با گرفتن همین مدرک توانسته اند در آن شغل مشغول به کار شوند.

?مخاطبین دوره مدیریت DBA و MBA چه کسانی هستند؟

دوره مدیریت MBA و DBA در مشهد ، مناسب مدیران ارشد، صاحبان صنایع و کارآفرینان، کارشناسان فعال ، با انگیزه و کارآفرین،مدرسین علوم مدیریت، مشاوران مدیریت صاحبان کسب و کار است که به دنبال ارتقاء ظرفیت های حرفه ای، توسعه کار و توسعه شبکه شغلی خود می باشند.

?استفاده از مدرک MBA و DBA برای مهاجرت تحصیلی

یکی از هدف های برگزاری و ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA ،سهولت برای مهاجرت تحصیلی دانشپذیران است. می‌توان این گونه گفت که شما میتوانید با تمامی مدارک و گواهینامه های صادر شده از وزارت علوم برای ادامه تحصیل در خارج کشور استفاده کنید که دوره های مدیریت MBA و DBA با گواهینامه معتبر از وزارت علوم نیز شامل آن می شود.

مطالعه ی دروس MBA و حل کردن مسائل در محیط واقعی در طول دوره شما را نکته سنج تر می کند وباعث می شود بتوانید یک ایده را مخصوصا در محیط کسب و کار پرورش دهید و آن را  به مرحله ی اجرایی دربیاورید.

تئوری های مدیریت با دنیای عمل بسیار متفاوتند و نکته ی مهم تر اینکه شما اگر بنیان های فلسفی و اصول پایه علمی یک حوزه را خوب بلد باشید، بهتر می توانید برای حل مسائل دنیای واقعی ایده پردازی کنید و ابزار تولید کنید.

?۴ معیار برای ارزیابی وانتخاب دوره های MBA کدامند؟

1- برنامه درسی: چیزی که در دوره های اصلی MBA نسبت به دوره های معمولی مدیریت مهم است؛ کاربردی بودن درس هاست؛ بنابراین در مقایسه دوره ها یکی از کلیدی ترین معیارها، میزان کاربردی بودن درس های ارائه شده است.

در اینجا منظورم مقایسه در سطح فهرست درس هاست. در دوره های MBA معمولا چند درس بسیار کلیدی وجود دارند که وجودشان حتما ضروری است.

2- اساتید دوره ها: برای ارزیابی رزومه اساتید به نظرم دو معیار کلیدی وجود دارد: اساتید باید حتما دارای سوابق مشاوره ای یا اجرایی در حوزه مدیریت باشند؛ استاد دارای بالاترین درجات علم دانشگاهی اما بدون تجربه اجرایی، به هیچ درد دوره DBA و MBA نمی خورد.

دومین معیار هم داشتن سابقه تدریس در دوره MBA است؛ که اگر در دوره های معتبر داخلی یا خارجی و مخصوصا دوره های دانشگاهی MBA باشد چه بهتر. مهم نیست که استاد دوره آدم معروفی هست یا نه؛ رزومه او گویای همه چیز است.

3- سیلابس دروس و زمان مورد نیاز برای تدریس مطالب: سیلابس دروس نشاندهنده مطالبی هستند که قرار است شما در این دوره یاد بگیرید. برای ارزیابی سیلابس دروس، می توانید سیلابس دروس دوره دانشگاه صنعتی شریف را ببینید و از آن به عنوان خط کش ارزیابی تان استفاده کنید.

4- هزینه آموزش رشته MBA در مشهد: یک نگاهی به جیب تان بیندازید و یک نگاهی هم به آینده. اینکه گرفتن مدرک MBA قرار است چه عایدی برای شما داشته باشد. به این سوال فکر کنید که آیا هزینه یک دوره MBA برای شما ارزش لازم را دارد؟

اگر شما نیز به دنبال کسب مهارت و گسترش توانایی های فردی خود هستید، مطمئن باشید با فراگیری دوره مدیریت MBA و DBA می توانید مهارت های خود را به خوبی بهبود ببخشید

مشاهده مقالات بیشتر

ثبت نام در دوره مدیریت DBA و MBA