آموزش نحوه آزمون پایان دوره آموزشی و دریافت گواهینامه

پس از اینکه شما ویدیوها و صوت های دوره خود را بررسی کردید و آمادگی آزمون داشتید با موسسه آموزش عالی آزاد امین میبایست تماس بگیرید.

شماره تماس: 38477650-051

توجه داشته باشید که در دوره های غیرحضوری تعیین تاریخ آزمون با شماست؛ در دوره های حضوری پس از اتمام کلاس ها آزمون برگزار خواهد شد.

پس از تماس شما کارشناسان موسسه امین برای شما لینک آزمون را ارسال میکنند و شما میتوانید آزمون بدهید.

گواهینامه دوره حداکثر یک ماه بعد از انجام آزمون صادر میشود.

ویدیو آموزشی:

مدارک لازم جهت صدور گواهینامه:

5 قطعه عکس

کپی صفحه اول و دوم شناسنامه

کپی کارت ملی

کپی آخرین مدرک تحصیلی

در دوره های حضوری این مدارک میبایست به همکاران موسسه امین در بخش امور اجرایی تحویل داده شود؛ در دوره های غیرحضوری مدارک شما باید در قسمت احراز هویت پنل کاربری بارگذاری شود.

درصورتی که تصویر مدارک شما مورد تایید باشد، وضعیت هر قسمت به “تایید شده” تغییر پیدا میکند.

کلیک کنید:  آشنایی با نحوه  ورود به پنل کاربری

تذکر: روال صدور گواهینامه شما تا هنگامی که مدارک خود را به طور کامل بارگذاری نکرده باشید به جریان نخواهد افتاد.

پس از صادر شدن گواهینامه در دوره های حضوری، از موسسه امین با شما جهت دریافت گواهینامه خود تماس گرفته خواهد شد و در دوره های غیرحضوری مدرک شما پست میشود.

در نهایت؛ از دانش و اعتباری که بدست آوردید لذت ببرید.

امین، ثروت ساز و اعتبار آفرین