این روزا موضوع بیشتر بحث ها ، موفقیت در بورس است. فعالان قدیمی بازار بورس حتما میدانند که بورس همیشه اینطور پربازده و پرسروصدا نبوده و تقریبا از اواسط سال 91 بود که بازار بورس بازدهی خوبی را نصیب سرمایهگذارا کرد.
در ابتدا در یک جمله این را بگوییم که برای رسیدن به آزادی مالی و به دست آوردن ثروت از طریق بورس ، حداقل 10 درصد از درآمدتان را (هرچقدر هم که کم باشد) سهام بخرید و سرمایهگذاری کنید.
همان ابتدا باید پولی که برای سرمایهگذاری (خرید سهام، خرید واحدهای صندوق سرمایهگذاری و…) اختصاص دادید را از روی درآمد بردارید و کنار بگذارید..
اگه بدهکار هستید، هر ماه مبلغی رو بابت بدهیها پرداخت کنید ولی سرمایهگذاری همیشه باید جای خودش باقی بماند.
اگر در گذشته پس اندازی نداشته اید،در ابتدا شاید برایتان کمی مشکل باشد ولی بعدا عادت می کنید که حداقل ده درصد از پولی را که به دست می آورید را کنار بگذارید.تصور کنید که این پول اصلا مال شما نیست
چگونه در بورس موفق باشیم ؟
تحقیق و مطالعه بر روی عوامل پایه ای سهم،
شرط اول سرمایه گذاری موفق است. قبل از سرمایه گذاری بر روی سهم به دقت مطالعه کنید، صورت و وضعیت های مالی شرکت را بررسی کنید، سوابق قبلی مدیر را بررسی کنید...
نسبت به سرمایه گذاری در بورس دید منطقی و بلند مدت داشته باشید.
در واقع خرید چند سهم و تشکیل سبد سهام برای کسب سود کلان و آن هم در مدت کوتاه بیشتر شبیه اعتقاد به قرعه کشی و شانس است..!
برای موفقیت در بورس لازم است سرمایه گذاری را با رویکردی منطقی آغاز کنید. سرمایه گذاری در بورس یک سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست..! مراقب باشید در دام سودهای “به زن و درو “ نیوفتید..!
به دنبال خرید سهمی باشید که ارزش ذاتی بالایی دارد.
تلاش نکنید پیرو دوستان خود در خرید سهم باشید، مطمئن باشید عملکردن به توصیه های کارگزار مبنی بر خرید سهم همیشه کارساز نیست..!
درگیر نوسانات مقطعی نشوید و نسبت به هیچ سهمی تعصب نداشته باشید !
درک این مطلب بسیار مهم است که شما به عنوان معامله گری که با هدف موفقیت در بورس وارد این نوع از تجارت می شوید، نه از سودهای پی در پی خوشحال شوید(حس خودشیفتگی) و نه از ضررها و نوسانات بازار بترسید(حالت تخریب ذهنی)
آرامش داشته باشید!
یک معاملهگر حرفهای به همان اندازه که آرامش دارد میتواند معاملات موفقتری داشته باشد. موفقیت در معاملهگری با آرامش رابطهای مستقیم دارد. هیجانات باعث کاهش ضریب موفقیت یک معاملهگر میشود.
مشاهده مقالات بیشتر
اهمیت سخنوری در نیاز های روزمره