چگونه فروشنده خوبی باشیم ؟

چگونه فروشنده خوبی باشیم ؟
به این مقاله امتیاز دهید

چگونه فروشنده خوبی باشیم ؟

 داشتن فروشنده خوب برای هر کسب و کاری لازم و ضروریست و موفقیت هر کسب وکاری به فروشنده های آن بستگی دارد قاعدتا کسب وکاری که نتواند فروش خوبی را داشته باشد محکوم به شکست خواهد بود .

شاید تا به حال دائم در حال بازاریابی حضوری یا تلفنی برای کسب وکار خود باشید و قصد دارید فروش موسسه یا شرکت خود را بالا ببرید ولی در این کار موفق نبوده اید شما برای موفقیت و فروشنده خوب شدن باید علم خود در زمینه فروش و بازاریابی را بالاتر ببرید . در این مقاله قصد داریم ویژگی های یک فروشنده خوب را باهم بررسی کنیم و جواب سوال چگونه فروشنده خوبی باشیم ؟ را بدهیم تا بتوانید این خصوصیات را در خود رشد بدهید و فروش خوبی را رقم بزنید .

 

ویژگی های فروشنده خوب :

 

محصول را به خوبی و به صورت حرفه ای بشناسد :

هر فروشنده ای که قصد فروش و بازاریابی برای محصولی را دارد می بایست تمامی خصوصیات آن محصول را به صورت ریز و جزیی بداند تا بتواند پرزنت خوبی را ارایه دهد . این خصوصیات را با توجه به نیاز های مشتری بشناسید و صحبت خود را با نیاز های مشتری همسان کنید .

شما باید علاوه بر شناخت محصول خود محصولا رقبا هم به خوبی بشناسید . تا بدانید رقبا چه محصولاتی را ارایه میدهند و سعی کنید نسبت به رقبا منحصر به فرد باشید و محصول شما مزیت های بیشتری نسب به محصولات رقبا داشته باشند .

 

سعی کنید علم فروش و بازاریابی خود را بروز کنید .

امروزه علم فروش روز به روز در حال پیشرفت می باشد به طور مثال  تبلیغات سنتی جای خود را به تبلیغات دیجیتال داده است  .

شما می بایست علم فروش خود را مداوم بروز کنید و در این عرصه پررقابت بقایا خود را حفط کنید .

 

خلاق باشید و در فروش خلاقیت های زیادی به خرج بدهید :

فروشنده های خوب و حرفه ای همیشه ایده های خلاقانه ای در فروش دارند  . به طور مثال میتوان هدایای خلاقانه ای خود برای مشتریان خود ارسال کنید و از مشتریان خود درخواست خرید محصول جدیدی را بکنید .

 

با برنامه عمل کنید و امار فروش خود را دقیق ثبت کنید :

یک فروشنده خوب قبل از انجام بازاریابی برنامه دقیقی برای خود دارد و میداند قصد انجام چه کاری را دارد و بعد از انجام عمل بازاریابی بازخورد و امار خود را دقیق ثبت میکند تا بتواند تحلیل دقیقی از عهلکرد خود داشته باشد .

 

چگونه مشتریان را وادار به خرید کنیم ؟

با مشتری خود ارتباط دوستانه و صمیمی برقرار کنید :

این حس را به مشتری خود به خوبی القا کنید که شما به فکر او هستید و صرفا فقط قصد فروش محصول به او را ندارید .

ارتباط خود را به هیچ عنوان با مشتری قطع نکنید و همیشه با اون در ارتباط باشید و در این ارتباط به مشتری نشان دهید که برای شما مهم است و او را  به خوبی درک میکنید .

به این مورد دقت داشته باشید که هر مشتری خصوصیات رفتاری متفاوتی دارد و برای ارتباط گیری مستمر با هر مشتری باید رفتار متفاوتی داشته باشید .

یکی از خصوصیات فروشنده خوب ، شنونده خوب بودن است .

شنونده خوب بودن در فروش بسیار امری ضرورریست . شما باید بصورت دقیق به مشکلات مشتریان خود گوش بدهید تا بدانید نیاز مشتریان را به درستی رفع کنید و عملکرد خود در فروش را بالا ببرید .

با گوش فرا دادن به مشتریان خود قادر خواهید بود اعتماد مشتری را به خوبی جلب کنید و ارتباط مستمر و طولانی مدتی را با او برقرار کنید .

 

 

راستگو و صادق باشید و به هیچ عنوان به مشتری خود دروغ نگویید

صداقت در فروش بسیار مهم است و مشتری بعد از خرید اول کاملا متوجه میشود که با او صادق بودید یا خیر . یک فروشنده خوب همیشه با مشتری خود صادق است .

دروغ گفتن در فروش ،بازاریابی و کسب وکار میتواند در طولانی مدت فروش شما را بسیار کم کند و شرکت یا کسب و کار شما را به سمت ورشکستگی ببرد .

یکی از مسائل بسیارمهم در فروش ، مشنری ثابت است که مشتری بعد از خرید اول به صورت مداوم از شما خرید خود را انجام بدهد . که با دورغ گفتن قاعدتا نمیتوانید مشتری ثابتی برای خود جذب کنید .

 

علاقه به فروش و بازاریابی

اگر علاقه ای به فروش و بازاریابی ندارید حتما همین الان این کار را کنار بگذارید !!!

برای ورود به هر کسب وکاری علاقه مهمترین فاکتور برای موفقیت در آن کسب وکار است و اگر به ان کسب وکار علاقه ای ندارید قطعا در آن کسب وکار موفق نخواهید شد .

شما باید از فروش لذت ببرید و اگر کار فروش و بازاریابی شما را عذاب میدهد و فقط برای انجام وظایف خود این کار را انجام میدهید این کار به درد شما نمیخورد و به فروشنده خوب و حرفه ای تبدیل نمیشود .

 

جمع آوری دیتا ( شماره تماس ، ایمیل و… )

فروش بدون جمع آوری دیتا از مشتری کار بیهوده ای است ، احتمالا با مراجعه اول مشتری از شما خریدی نخواهد کرد و حداقل کاری که از شما برمی آید گرفتن شماره تماس یا ایمیل مشتری است که بتوانید بوسیله این دیتا فرصت های خرید خوب را برای مشتری ارسال کنید و ارتباط مستمر و صمیمانه ای را با او برقرار کنید

 

پیگیری مستمر مشتریان

پیگیری از خصوصیات فروشنده خوب و حرفه ای است وفروشنده حرفه ای مداوم خرید های مشتریان خود را به صورت تلفنی ، حضوری و… پیگیری کند تا بتواند نظر مشتریان خود از خرید یا جویا شود و نیازهای مشتری را برای ارایه پیشنهاذ جدید به او متوجه بشود .

 

موارد گفته شده در این مقاله تنها بخشی از موارد مهم در بحث فروشندگی و فروش است و شما برای کسب اطلاعات قوی تر و بروز تر میتوانید در دورهای مدیریت mba  و dba موسسه آموزش عالی آزاد امین شرکت کنید .

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه فرم زیر را پر کنید :

 

فرم تماس مقالات mba dba

"*" indicates required fields

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در واتس اپ تماس مستقیم پشتیبانی در ایتا Instagram
چت در تلگرام چت در واتساپ تماس مستقیم پیچ اینستاگرام
چت در تلگرام تماس مستقیم چت در ایتا
تماس مستقیم