کارگاه استراتژی فروش مدرن پساکرونا

ثانیه
نگاهی به کارگاه
توضیحات کارگاه

توصیف نیاز ها و مشکلاتی که در مخاطب هست. و راه حلی که براش داریم در این دوره. با لحن صمیمانه و داستانی. مختصر باشد. تصویرسازی از تغییراتی که ایجاد خواهد شد. نوع آموزش که به صورت ورک شاپ ارائه میشود ذکر شود. توضیح اینکه ورک شاپ یعنی مسائل مربوط به دانش پذیر هم بحث خواهد شد.

سرفصل های کارگاه

نوشتن و صفحه‌آرایی کتاب

نوشتن یک کتاب پرفروش در کمتر از ۳۰ روز و صفحه‌آرایی و آماده‌سازی آن برای چاپ، یکی از مهارت‌های هر کارخانه‌دار اطلاعات موفق است.

آشنایی با مدرس دوره
مهدویان مدرس MBA موسسه امین

جناب آقای مهدی مهدویان

پژوهشگر موفقیت کسب و کار

استاد و مشاور کسب و کار

میزان رضایت دانش پذیر از استاد
پاسخ به سوالات متداول

این کارگاه به صورت رایگان برگزار میشود.

بله. شما مجاز هستید با دو نفر از همکاران خود در این کارگاه شرکت کنید.

بله شما میتوانید با تلفن همراه خود کارگاه را ضبط کنید و آن را به اشتراک بگذارید.

گالری تصاویر
ثبت نام
تماس با ما

زمان:

ساعت 16:30 بیست و یکم مهر ماه

مدت کارگاه :

4 ساعت

هزینه:

رایگان

برگزاری حضوری
(ماسک و رعایت فاصله الزامی است)

مکان برگزاری: