شاید برای شما هم سوال پیش امده باشد که روش متعارف در کشور ما برای حل و فصل اختلافات چیست؟
معایب این روش چیست؟
و آیا روش جایگزینی وجود دارد یا خیر؟
پاسخ بسیار ساده و روشن است. روش متعارف حل و فصل اختلافات در کشور ما رسیدگی قضایی است.
به روزرسانی: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
معایب آن بر همگان آشکار است و هرروزه در مورد آن صحبت می کنیم. اطاله دادرسی یا کند بودن فرآیند رسیدگی، هزینه های زیاد و استرس و فشاری که هم به دادرسان و هم به مراجعه کنندگان وارد می شود و معایب دیگر… و اما اینکه آیا روش جایگزینی برای حل و فصل قضایی وجود دارد یا خیر؟
روش های متعددی وجود دارد از جمله روش هایی که هم در سنت ما و هم در جوامع مختلف وجود داشته و کمابیش همچنان وجود دارد و هم در قوانین، در حوزه داخلی و بین المللی به رسمیت شناخته شده، داوری می باشد.

داوری یعنی حل و فصل اختلافات توسط شخص و قاضی ای که طرفین در تعیین او نقش داشته اند.
برای اینکه ما حل و فصل اختلافات خودمان را به داوری ارجاع کنیم و مهم تر برای اینکه بتوانیم به عنوان داور ورود داشته باشیم، مورد اعتماد قرار بگیریم و بتوانیم حل و فصل اختلافات داشته باشیم نیازمند تخصص هستیم. بایستی یک سری اطلاعات حقوقی را از حیث تئوری و هم از حیث عملی و کاربردی در اختیار داشته باشیم.
موسسه آموزش عالی آزاد امین برگزار کننده دوره و کلاس های داوری حقوقی در مشهد می باشد.
در این دوره ابتدا تمام مباحث تئوری مربوط به داوری، صفر تا صد مباحث تئوری داوری از شرط داوری و موافقت نامه داوری تا اجرای رأی داور بیان خواهد شد.
در مرحله دوم کلاس های داوری حقوقی در مشهد در قالب کارگاه ها و ورک شاپ هایی، نکات کاربردی و اشتباهات رایجی که رخ می دهد توسط داوران، قضات و وکلایی که در حوزه داوری تجربه دارند تدریس خواهد شد.

این دوره را به دانشجویان و به همه افرادی که از اصناف مختلف در حوزه املاک یا غیر املاک با قراردادها سر و کار دارند و به شکلی خودشان را در معرض ایجاد اختلاف می دانند توصیه می کنیم.
در پایان کلاس های داوری حقوقی در مشهد ،گواهینامه ای از سوی وزارت علوم به همه دانشپذیران تقدیم می شود که در غنی شدن رزومه آنها نقش خوبی خواهد داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره ها فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.
"*" indicates required fields