دوره های آمــادگی آزمون وکـــالت

حقوق یکی از پرطرفدارترین گرایش های حوزه علوم انسانی است . هر ساله تعداد زیادی دانشجو در دانشگاه های مختلف سراسر کشور در این رشته پذیرش می شوند . فارغ التحصیلان این رشته دانشگاهی در حوزه های مختلف می توانند از جمله امور پژوهشی یا مشاوره ای فعالیت کنند. البته لازم به ذکر است که محبوب ترین حوزه فعالیت فارغ التحصیلان حقوق “وکالت ” است . اخذ پروانه وکالت با عضویت در دو سازمان کانون وکلا دادگستری و کانون مشاوران قوه قضائیه امکان پذیر است.

بخشی از خدمات دوره های آمادگی آزمون وکالت

قبولی در آزمون

هدف موسسه آموزش عالی آزاد امین قبولی بیشتر تمامی متقضیان این دوره در آزمون های وکالت بوده

برگزاری کارگاه

برگزاری کارگاه و سمینار های آنلاین کاربردی برای آشنایی با نحوه تدریس اساتید و کیفیت کلاس ها

آزمون های آزمایشی

برگزاری آزمون های چند مرحله ای آمادگی آزمون وکالت با همکاری موسسه طرح نوین.

کانون وکلا دادگستری یکی از قدیمی ترین سازمان های مردم نهاد ایران است . این سازمان در سال 1331 به عنوان یک نهاد مستقل شناخته شده است . البته اولین بار در سال 1300 مجمع وکلا رسمی تشکیل شد و با صبر و تلاش وکلا در سال 1333 لایحه استقلال کانون وکلا تصویب شد.فعالیت در کانون وکلا دادگستری با پذیرش در یک آزمون سراسری شکل میگیرد که این آزمون هر ساله در آذرماه برگزار میگردد و متقاضیان در صورت میبایست بعد از انتخاب یک وکیل پایه یک تحت عنوان وکیل سرپرست مشغول به کارآموزی میشوند و پس از طی 18 ماه در آزمون اختبار که بصورت شفاهی برگزار میگردد شرکت میکنند و در نهایت با قبولی در این آزمون موفق به کسب پروانه وکالت دادگستری خواهند شد. در صورت عدم قبولی در آزمون اختبار،برای 3 نوبت از کارآموز امتحان گرفته میشود و در صورت عدم قبولی در اختبار سوم پذیرش شخص باطل میگردد.

دوره های در حال برگزرای

برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر در باره دوره های مدیریت به لیست دوره های زیر مراجعه کنید

پکیج حضوری و آنلاین آمادگی آزمون وکالت

دوره های آمادگی آزمون وکالت موسسه امین شامل 8 درس اصلی میباشد که 6 درس مخصوص آمادگی آزمون کانون وکلا و 2 درس مخصوص آزمون کانون مشاوران می باشد

دوره حضوری و آنلاین آیین دادرسی مدنی

شاید بتوان گفت درس آیین دادرسی مدنی مهم ترین درس برای آزمون وکالت میباشد که حتی بعد از قبولی در آزمون نیز بسیار کاربردی است این درس با داشتن ضریب 3 از جمله دروسی است

دوره حضوری و آنلاین آیین دادرسی کیفری

آیین دادرسی کیفری یکی دیگر از سرفصل های آزمون وکالت میباشد که ضریب آن در آزمون 2 می باشد.

دوره حضوری و آنلاین اصول فقه

برای موفقیت در آزمون وکالت توصیه میشود تا برای درس اصول فقه اهمیت بیشتری قائل شد و به همین منظور دپارتمان حقوق موسسه امین اقدام به برگزاری کلاس امادگی درس اصول فقه با تدریس دکتر ملایی،نموده است

دوره حضوری و آنلاین تاریخ جزا

دپارتمان حقوق موسسه امین این دوره را با تدریس استاد زبردست، سردفتر اسنادرسمی،نایب رئیس کانون سردفتران و مدرس دانشگاه بصورت حضوری و غیرحضوری برگزار میکند.

دوره حضوری و آنلاین حقوق تجارت

کلاس آمادگی حقوق تجارت در موسسه امین با تدریس استاد رضائی دانش آموخته حقوق، کارشناس علوم قضائی و کارشناس ارشد حقوق خصوصی در غالب 70 ساعت و به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار میگردد

دوره حضوری و آنلاین حقوق ثبت

دوره ویژه آزمون کانون مشاوران با تدریس استاد زبر دست، سردفتر اسنادرسمی، نایب رئیس کانون سردفتران، مدرس دانشگاه برگزار می شود.

دوره حضوری و آنلاین حقوق مدنی

درس حقوق مدنی با داشتن ضریب 3 یکی از دروس مهم و کلیدی آزمون وکالت میباشد که توجه و زمان زیادی را از سوی داوطلبین به سوی خود معطوف میکند

دوره حضوری و آنلاین متون فقه

مدرس دکتر ملایی/ تنها دارنده مدال طلای المپیاد حقوق در استان خراسان، عضو بنیاد ملی نخبگان ، مدرس دانشگاه