گرفتن مدرک بنگاه ملاک

 

ذهنیت اکثر مردم از شغل املاک اینگونه هست که یک شغل کاملا راحت،بدون زحمت و البته فوق العاده پر درآمد هست و فرد میتواند تنها با ایجاد فضای بنگاه یک خط ثابت تلفن و میز و صندلی این شغل را تشکیل دهد که تنها کارش این است که از طرفین معامله حق کمیسیون بگیرند!

اگر بخواهیم واقع بینانه به این موضوع نگاه کنیم باید بگوییم صحیح است که این شغل پر درآمد و زیبا است اما در کنار این محاسن و معایبی چون:استرس،ریسک و سختی های مختص به خودش را دارد و هر کسی در این شغل موفق نمیشود البته هستند مدیران و مشاورانی که به بالا ترین درآمد ها رسیده اند و در این شغل موفق شده اند. چگونه؟ شما در این شغل با آموزش به موفقیت میرسید

فرض کنید شما مدیر دفتر املاک هستید و تازه شروع به این کار کرده اید ایا با توجه به زیاد بودن مشاورین املاک  درصد موفقیت شما در این شغل کم میشود؟؟نه!! شما در صورتی که آموزش ببینید و اطلاعات خود را افزایش بدهید قطعا تبدیل به مدیر موفقی میشود و با نوشتن قرارداد های بیشتر و سود کلانی که به دست می آورید به درآمد صعودی و بالای این شغل دست پیدا میکنید.

برای شروع کار املاک شما باید ابتدا جواز کسب دریافت کنید در ادامه مقاله به چگونگی دریافت جواز کسب پرداخته ایم.

 

ثبت نام پروانه کسب املاک

 

دریافت جواز کسب مشاور املاک برای تمام کسانی که در این رشته مشغول به کار هستند ضروری است. نصب تصویر پروانه کسب در دفتر املاک باید طوری قرار بگیرد که در معرض دید مشتریان باشد. شغل مشاورین املاک جزء مشاغل پر سود است که دارای تعرفه های مشخصی از معاملات است.حق مشاوران باید طبق ضوابط و قوانین از مالک و مستاجر یا خریدار دریافت شود.

برای ورود به عرصه املاک علاوه برداشتن کارت مهارت فنی تخصصی باید مجوز های لازمه را هم از مراجع مربوطه کسب کنید.برای راه اندازی دفتر مشاور املاک ابتدا باید پروانه کسب بگیرید.

پروانه کسب مشاور املاک را از کجا باید تهیه کرد؟

داشتن جواز برای شروع کار مشاور املاک ضروری و لازم است.این جواز از سوی اتحادیه صنف مشاوران املاک و مستغلات صادر می شود و این جواز نشان دهنده تایید فنی متقاضی از سوی مراجع قانونی میباشد.

شرایط دریافت پروانه کسب املاک 

شخصی که قصد فعالیت در عرصه املاک دارد باید تمامی شرایط زیر را داشته باشد:

1-گواهی صلاحیت یا عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

2-سند مالکیت یا اجاره نامه و یا هر قراردادی که از نظر قانونی معتبر باشد.

3-گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تسویه حساب

خواندن  آیا مشاور املاک شغل خوبی است؟

4-شناسنامه و کارت ملی

5-گواهی گذراندن دوره آموزشی اتحادیه

6-کارت پایان خدمت و در صورت معافیت برگه معافیت پزشکی

شرایط اختصاصی:

1-داشتن تابعیت جمهوری اسلامی

2-داشتن شرط سنی لازم،حداقل سن قانونی متقاضی 18 سال می باشد.

3-داشتن  سلامت جسمی:متقاضی باید حتما در شرایطی باشد که از لحاظ جسمی مشکلی برای انجام کار نداشته باشد.

4-متراژ حداقل 12 متر مربع و برای واحد های ممتاز حداقل مساحت 50 متر مربع

5-داشتن سیستم رایانه ای و شبکه(مخصوص واحد های ممتاز)

شرایط اخذ مجوز مشاور املاک

برای سریع پیش رفتن کارهایتان مدارک زیر را در هنگام مراجعه به اتحادیه همراه داشته باشید:

1-تصویر شناسنامه

2-تصویر کارت ملی

3-عکس سه در چهار

4-تصویر اجاره نامه یا سند مالکیت واحد صنفی

5-تصویر اخرین مدرک تحصیلی

6-کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت دائم و یا دفترچه اعزام به خدمت برای اقایان

7-فیش واریز حق عضویت در اتحادیه

8-گواهی گذراندن ده ساعت آموزش

9-گواهی موافقت اداره اماکن نیروی انتظامی

10-گواهی عدم سو پیشینه کیفری

11-گواهی عدم اعتیاد

12-گواهی صلاحیت فنی

13-کارت سلامت از وزارت بهداشت

سایت ثبت نام مجوز مشاور املاک

هر متقاضی که قصد دارد تا جواز مشاور املاک را کسب کند باید از طریق اتحادیه صنف مشاورین املاک اقدام نماید. بخشی از این مراحل به صورت حضوری و برخی دیگر بصورت آنلاین می باشد . مراحل دریافت جواز کسب به ترتیب زیر میباشد:

1-ارسال درخواست جواز املاکی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به ادرس www.iranianasnaf.irاتحادیه موظف است درخواست های حضوری را نیز ترتیب اثر دهد.

2-پس از بررسی‌های اولیه از طرف ارگان مربوطه در مرحله اولیه درخواست مورد بررسی قرار می‌گیرد. حدودا 10 روز طول می‌کشد

3-در صورت پذیرش اولیه امکان ارسال مدارک به وجود می آید

4- پس از ارسال مدارک و پذیرش اسناد به واحد مذکور بازرسی جهت بازدید از اتحادیه ارسال میشود

5-در مرحله بعد هیئت مدیره اتحادیه با توجه به شرایط فرد، در مورد او تصمیم‌گیری نموده و اگر دارای صلاحیت بود، تاییدیه دریافت جواز کسب را به او ارایه می‌نمایند

6-در مرحله اخر پرداخت وجوه الزامیه اتحادیه از طریق سامانه ایرانیان اصناف باید انجام شود.

در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید می‌نماید

گرفتن مجوز املاک چقدر هزینه دارد؟

برخی از افراد تصور میکنند که دریافت جواز برای مشاور املاک نیاز به صرف هزینه زیادی دارد و به همین خاطر از دریافت مجوز و اغاز فعالیت خودداری میکنند که در این باره باید بگوییم دریافت مجوز مشاور املاک هزینه زیادی ندارد.هزینه دریافت مجوز چیزی حدود پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان می باشد که با توجه به نوع واحد صنفی فرد تعیین می گردد.

خواندن  تفاوت مدرک mba و dba

چند نمونه از هزینه هایی که باید پرداخت شود را میتوانید در ادامه ببینید.

برای دریافت مجوز املاک باید مبالغ زیر به حساب انحادیه پرداخت شود:

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 3.450.000  ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

مدت زمان صدور پروانه کسب مشاور املاک چقدر است؟

برای دریافت مجوز کسب مشاور املاک زمان زیادی لازم نیست و همین که فرد از طریق سامانه در خواست مجوز نماید حدود یک الی دوماه کل فرآیند ثبت نام و به حداقل رسیدن مراجعه حضوری،اتلاف وقت بین سازمان های مربوطه نیز کاهش یافته و متقاضیان واجد شرایط به راحتی میتوانند شروع به کار نمایند

پس از دریافت جواز کسب املاک شما تبدیل به یک مدیر مشاور املاک میشوید و حالا میتوانید برای توسعه کسب و کار خود مشاورین حرفه ای در دفتر خود استخدام کنید

5 نکته مهم برای مدیران تازه کاری که میخواهند به موفقیت برسند

-1ابتدا یک بنیاد ایجاد کنید

هرچه کارمندانتان بیشتر به شما اعتماد کنند احتمال اینکه در هنگام بروز مشکل بیشتر در معرض خطر باشید زیاد است.راه عالی برای ایجاد این پایه این است که ابتدا با مشاوران خود رابطه صمیمانه برقرار کنید.

2-با گفتار و کردار خودتان را ثابت کنید

طبق آمار های روانشناسی تقریبا یک چهارم کارمندان به کارفرمای خود اعتماد ندارند.این ساده بنظر میرسد اما درست است!!اثبات قابل اعتماد بودن برای کارمندان شما منجر به برقراری ارتباط موثر در کسب و کار می شود.

به شخص علاقه واقعی نشان دهید،با چالش های کاری و یا معضلات او همدلی کنید.هنگامی که کارمندان به این باور برسند مه میتوانند به شما اعتماد کنند احتمال اینکه با شما ارتباط قوی برقرار کنند زیاد است.

3-تنظیم جلسه هفتگی یا ماهانه

مدیران مشاور املاک باید این را بدانند که برای گشودن خطوط ارتباطی به تعیین زمان نیاز است.اگر سرتان بشدت شلوغ باشد و این را در محیط کار بروز دهید و از طرفی مشاوران بخواهند چالش ها،نگرانی ها یا حتی پیروزی های اخیر را با شما به اشتراک بگذارند،ممکن است همیشه نگران این که شما وقت کافی ندارید،باشند.با تنظیم یک جلسه مکرر،شما در مورد کارهای داخلی دفتر کار بیشتر می آموزید و ایده های بهتری در مورد چگونگی رفع سوء تفاهم ها خواهید داشت.

4-مطابق انتظارات باشید و پیگیری کنید

آیا کارمند شما می داند چه زمانی میخواهید در مورد یک پروژه پیگیری کنید و چه انتظاراتی از کار آنها دارید؟به عنوان یک کارمند یکی از ناامید کننده ترین تجربه ها ،اتمام پروژه و فهمیدن اینکه مدیر چیز دیگری انتظار داشت می باشد.از ابتدا به صورت واضح و روشن انتظارات خود را با مشاوران خود در میان بگذارید.

خواندن  چگونه مدرک HSE بگیریم ؟

5-از همان ابتدا نقش افراد را در گروه روشن کنید

وقتی افراد نقش خود را درک نکنند،ارتباط در محل کار می تواند سریع قطع شود.این امر همراه با شفاف نگه داشتن جریان کار است.ذینفعان اصلی پروژه را تایید کنید و مشخص کنید  که پروژه برای تکمیل از چه کانالهایی باید عبور کند.

جواز کسب برای موفق شدن در حوزه ملک کافی است؟

شما به تنهایی با جواز کسب نمیتوانید به درآمد های صعودی این شغل برسید و در این راه موفق باشید برای رسیدن به درآمد بالا باید علاوه بر شرکت در دوره های اتحادیه املاک باید همواره در حال آموزش دیدن باشید.

اگر شما میخواهید تبدیل به یک مدیر املاک حرفه ای شوید باید همواره در حال آموزش دیدن باشید و سطح اطلاعات خود را بالا ببرید.

یک مدیر حرفه ای به افزایش اطلاعات خود اهمیت میدهد و با شرکت در دوره های آموزشی و دریافت مدرک بین المللی به رشد خود کمک میکند.

تنها شرکت مدیر در دوره های آموزشی کافی نیست و شما باید مشاورین خود را نیز در مسیر آموزش بگذارید

پکیج بسیار کاربردی موسسه امین در راستای تبدیل کردن شما به یک مشاور املاک بصورت زیر میباشد:

1-دوره مدیریت و مشاور فروش ساختمان شخصیت شناسی ،فنون مذاکره،اصول بازاریابی ملکی،فایل یابی و… را آموزش میبینید و در نهایت تبدیل به مشاور املاکی میشوید که هم فایل های زیادی برای معرفی دارد و مشتریان زیادی برای بستن قرارداد.

2-دوره مشاور حقوقی املاک اول با اصول کلی قرارداد نویسی آشنا میشوید که در تمامی قرارداد ها مشترک هستند و بعد نکات تمامی قرارداد ها را آموزش میبینید.

3-و آخرین دوره که داوری حقوقی املاک میباشد شما داورری را آموزش میبینید با توجه به اینکه اختلاف بین خریدار و فروشنده بوجود می آید شما میتوانید بعنوان مشاور املاک در این بین کار داوری انجام دهید و حق الزحمه خود را دریافت کنید.

ما در موسسه آموزش عالی آزاد امین به شما کمک میکنیم تا تبدیل به یک مدیر حرفه ای شوید و با دریافت 3 مدرک بین المللی صادر شده از وزارت علوم،فناوری و تحقیقات سطح کاری خود را بالا ببرید.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر فرم زیر را پر کنید.

مقاله های املاک

"*" indicates required fields

نتیجه گیری

بعنوان یک مدیر دفتر املاک همواره درحال آموزش دیدن باشید و اطلاعات خود را بالا ببرید و بعنوان یک مدیر موفق کارکنان خود را نیز در دوره های آموزشی ثبت نام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *