[layerslider id="24"]

سر فصل های دوره

قوانین و مدیریت پیمان (امور قراردادها ، مناقصات و مزایدات )

منابع انسانی و رفتار سازمانی در صنعت نفت و گاز

مدیریت پروژه و کنترل پروژه در صنعت نفت و گاز

مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست در صنعت نفت و گاز

و...

مسائل حقوقی در صنعت نفت و گاز

اصول و فنون مذاکره در صنعت نفت و گاز

نحوه بازرسی و استانداردهای صنعت نفت و گاز

دوره مدیریت عالـــی نفتـــــ و گـــــــاز

دوره مدیریت عالی نفت و گاز یک دوره مدیریتی با رویکرد تخصصی در حوزه نفت و گاز می باشد . بطور کلی تمامی مباحث مدیریتی در قالب تخصصی در حوزه نفت و گاز بیان و به علاقه مندان آموزش داده می شود .

گروه آموزشی مدیریت

۱۳۹۹/۰۵/۰۱

یک شنبه – چهارشنبه

۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان

۵۰ساعت

۱۰۰,۰۰۰ تومان

۲۰ نفر

موسسه آموزش عالی آزاد امین

برای رزرو وقت مصاحبه فرم زیر را پر کنید.​

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

فرصت باقی مانده تا شروع دوره دوره مدیریت عالی نفت و گاز

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

هدف از برگزاری دوره مدیریت عالی نفت وگاز:

هدف از برگزاری دوره مدیریت عالی نفت وگازآموزش وپرورش مدیران وپرسنل کارآمد صنعت نفت وگاز درحوزه دولتی وخصوصی وهمچنین پیمانکاران ومشاوران محترم وکلیه دانشجویان وعلاقه مندان به این حوزه می باشد.لازم به ذکراست دوره های تخصصی وکاربردی درحوزه نفت وگاز از جمله دوره مدیریت عالی نفت وگاز،راهکاری برای تغییرنگرش و رونق فعالیت مربوطه وهمچنین بستری برای بروز قابلیت های صنایع وبنگاه های اقتصادی،تولیدی وبازرگانی در دوران تحریم وپسا تحریم است .

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟؟

دوره مدیریت عالی نفت و گاز ویژه فارغ التحصیلان رشته های مکانیک و مهندسی شیمی و نیز کلید فعالین و علاقه مندان به حوزه نفت و گاز می باشد.

رویــــداد ها

دوره های محبوب

دوره ها

برخی از مقالات

مدرسه کسب و کار امین

©کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد امین  می‌باشد.