جشنواره پایان سال
دوره‌ جامع آموزش مشاوران املاک حرفه‌ای
از همین الان خود را برای رونق بازار ملک در 1403 آماده کنید
این دوره شامل چه مدارکی است؟

این بخش از آموزش مشاور املاک حرفه‌ای با هدف ارتقای دانش حقوقی و پیشگیری از وقوع جرم بر عقد قراردادها تمرکز دارد.

اعتبار مهمترین داشته شما در مواجهه با مشتری و سازندگان است با داشتن دانش و مدرک داوری حقوقی تبدیل به دفتر معتبر حقوقی منطقه خود خواهید شد

شما باید از دلال ملک به یک مشاور املاک حرفه ای ملک تبدیل شوید. شما باید از دلال ملک به یک مشاور املاک حرفه ای ملک تبدیل شوید.

به طور تخصصی و حرفه ای قیمت گذاری املاک را آموزش ببینید و آن را حرفه ای تر از همکارانتان انجام دهید.

هدایای جشنواره پایان سال موسسه امین
60% تخفیف دوره اصلی

چهار مدرک اصلی وزارت علوم را به همراه آموزش های حضوری یا مجازی املاک دریافت کنید و معتبرتر ازقبل باشید.

کوچینگ اختصاصی مدیریت

فقط برای دو نفر اولی که ثبت نام خود را نهایی کنند یک جلسه کوچینگ اختصاصی مدیریت کسب و کار به صورت اختصاصی برگزار خواهد شد.

آموزش رایگان مشاوران شما

ما در یک جلسه رایگان ( مجازی و حضوری) مشاوران دفتر شما را در موضوعات خرید و فروش و مذاکره آموزش میدهیم.

رزرو ثبت نام در جشنواره

فقط تا جمعه 11 اسفند فرصت دارید.
رزرو شما به منزله ثبت نام نهایی شما نیست.
کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

همکاران شما چگونه به موفقیت‌های بیشتر رسیده‌اند؟

نظر همکاران شما که دفاتر املاک شماره یک منطقه خود هستند در مورد این دوره‌ها چیست؟

فقط یک قرارداد بیشتر امضا کنید

اگر با آموزش‌های این دوره فقط یک قرار داد بیشتر تا آخر عمرتان امضا کنید، قطعا بیشتر از هزینه دوره آموزش املاک تامین خواهد شد. درصورتی که داشته های شما بسیار بیشتر خواهد بود.

•  شما دانش قرارداد نویسی و مدرک مشاور املاک معتبر خواهید داشت.
  • تبدیل به دفتر معتبر حقوقی منطقه خواهید شد
  • و ما مطمئن هستیم قراردادهایتان بسیار بیشتر از گذشته خواهد شد
    و این مسئله هر ماه تا آخر عمرتان ادامه پیدا خواهد کرد.
    مانند تمام دانشپذیران موسسه آموزش عالی آزاد امین

نمونه مدارک رسمی دوره جامع آموزشی املاک

حتی بعد از 4512 سال !!!! : با یکبار ثبت نام، تا همیشه رایگان میتوانید از کلاس های دوره های بعدی MBA – DBA موسسه امین هم استفاده کنید.

اساتید املاک موسسه آموزش عالی آزاد امین
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
کارشناسی ارشد حقوق خصوصی
کارشناسی ارشد معماری
کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی
رزرو ثبت نام در جشنواره

فقط تا جمعه 11 اسفند فرصت دارید.
رزرو شما به منزله ثبت نام نهایی شما نیست.
کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

شروع دوره آموزش مشاور املاک حضوری در مشهد

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در واتس اپ تماس مستقیم پشتیبانی در ایتا Instagram
چت در تلگرام چت در واتساپ تماس مستقیم پیچ اینستاگرام
چت در تلگرام تماس مستقیم چت در ایتا
تماس مستقیم
مزیت ما این است که دانشگاه نیستیم. یعنی اساتید ما علاوه بر دانش، دارای تجربه عملی زیادی هستند و سرفصل ها به صورت تئوری، عملی و کیس استادی (مثال های واقعی) ارائه میشود.
دوره های موسسه آموزش عالی آزاد امین مورد تایید WES کانادا و آمریکاست. WES در سراسر دنیا معتبر است و برای کاریابی یا ادامه تحصیل بعد از مهاجرت کار شما را آسان میکند.
تمامی دوره ها با مدارک رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه میشود. همراه با قابلیت ترجمه رسمی دادگستری.
در صورت ثبت نام در هر دوره ای، میتوانید به صورت مادام العمر در تمام دوره های بعدی که برگزار میشود هم شرکت کنید. حتی اگر 1541 سال بعد مراجعه کنید!

شروع جشنواره  دوره MBA – DBA

اگر صاحب کسب و کار هستید،همین الان رزرو رایگان این دوره را انجام دهید و یک جلسه مشاوره رایگان کسب وکار دریافت کنید

ظرفیت محدود

نام و نام خانواداگی

برای رزوز رایگان شرکت در دورهمی مدیران به میزبانی موسسه آموزش عالی امین شماره خود را در فرم مقابل وارد کنید
برای رزوز رایگان شرکت در دورهمی مدیران به میزبانی موسسه آموزش عالی امین شماره خود را در فرم زیر وارد کنید
اگر برای کسب و کارتان یا ثبت نام دوره MBA نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.
اگر برای دوره بازرسی فنی و کنترل کیفیت جوش نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا باشما تماس بگیریم.

نیاز به مشاوره رایگان دارید؟
اگر برای ثبت نام یا کسب وکارتان نیاز به مشاوره دارید، شماره خود را وارد کنید تا کارشناسان امین با شما تماس بگیرند.